Home » Drukke Damesavonden

Ja drukke dames, ik begrijp jullie probleem heel goed. Ik ben zelf ook een drukke dame en het online shoppen is een manier van shoppen die voor mij helaas ook niet werkt.. Ik heb het wel geprobeerd hoor.. Ja écht!

Maar op de één of andere manier valt de kleding toch vaak tegen in het echt of valt die éne leuke spijkerbroek toch veel kleiner dan je verwacht had..

''Andere oplossing?''

Natuurlijk is er nog een hele simpele oplossing: gewoon lekker naar de winkel gaan! Maar ook dit blijkt niet zo simpel als drukke dame.. Doordeweeks is het eigenlijk gewoon onmogelijk om te gaan shoppen; werk, kinderen, boodschappen, vriendinnen, sporten én ga zo maar door..

En YES! Dan is het éindelijk weekend! Maar ook dan zit op de één of andere manier de agenda toch altijd propvol;  vriendinnen, etentjes, sport of ja even snél langs de winkel om te shoppen. Helaas gaat 'even snel' shoppen tegenwoordig ook niet meer zo makkelijk..

''Maar wat dan?''

Ja drukke dames, het wordt tijd dat jullie eens lekker de tijd nemen om voor jezelf te gaan shoppen! En wat is er beter dan zelf een avond te kunnen kiezen om te gaan shoppen? Speciaal voor alle drukke dames gaan wij, op een door jullie te bepalen avond, open van 20.00 tot 22.00 uur!

Plan samen met minimaal 6 vriendinnen, collega's, zussen, buurvrouwen, (schoon) moeders of andere drukke dames een datum, dan maken wij er een gezellige shopavond van met natuurlijk een hapje & drankje! En ohja! Jullie ontvangen ook nog eens 10% extra kassakorting op alle kleding en sneakers! Lijkt jou dit leuk? 

 

Stuur ons een mailtje!