Home » Blog » Pand7 | Babycadeau tips!

Pand7 | Babycadeau tips!

Gepubliceerd op 28 oktober 2018 20:00

''GIF babycadeau tips!''

Deze blog is voor alle oma's, mama's, suikertante's, zussen én natuurlijk ook voor de opa's & papa's! Want zeg nou zelf, is er iets leukers om te kopen dan babykleertjes en cadeautjes? 

Nee, dat dacht ik al! Het is elke dag weer een feestje om deze te leuke kleding en cadeautjes te mogen verkopen & aanstaande papa's en mama's blij te maken! 

Voor iedereen een bijzonder moment en daarom ook meteen éxtra moeilijk om een passend cadeau te vinden..

 

''De verschillende koopmomenten''

In deze blog helpen wij jou met het vinden van het perfecte cadeau voor je (schoon)dochter, vriendin, zus of gewoon voor je eigen kindje natuurlijk! Wij houden in ons assortiment rekening met de verschillende koopmomenten van het kopen van een cadeautje. Het eerste koopmoment is wanneer je te horen krijgt dat iemand zwanger is; een speciaal moment waarbij je graag een aardigheidje geeft om het goede nieuws te vieren!

Vervolgens een cadeautje voor de babyshower en dan is het zover; het kindje is geboren! Ook op dit moment kun je niet wachten om eindelijk een passend cadeautje te geven! Een goede prijsverhouding vinden wij erg belangrijk. Er worden veel cadeau's gekocht door een brede doelgroep, daarom is het belangrijk dat er een cadeautje gekocht kan worden die voor iedereen betaalbaar is! 

''HELP, welke kleur?''

Een andere moeilijkheid die komt kijken bij het kopen van een babycadeautje, is het bepalen van de kleur van de kleertjes of knuffel die je cadeau wilt geven. Als de ouders van het kindje al bekend hebben gemaakt of het een jongetje of een meisje wordt is deze vraag natuurlijk niet meer zo moeilijk, maar meestal is dit niet het geval en ervaren onze klanten dit als een moeilijke keuze. Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van trends in babykleding.

Zo'n 5 jaar geleden was een basiscollectie van roze, blauwe en neutrale (meestal wit of beige) kleertjes niet weg te denken uit het assortiment. Tegenwoordig is het veel makkelijker om een babycadeautje te kopen wanneer het geslacht nog niet bekend is. Uni collecties met de kleuren oker, zwart/wit en groen zijn in combinatie met hippe grafische printjes de runners in de winkel! Hoe drukker de combinatie hoe leuker! Zo zijn wij bijvoorbeeld héél blij met ons babymerkje; b-e-s-s. *burb, eat, shit, sleep*

 

''B-E-S-S collectie''

''Printjes + zwart/wit + okergeel''

''Happy Horse knuffel konijnen''

"TIP, TIP, TIP!''

TIP! Een echte cadeautip die wij wel met jullie moéten delen zijn deze té lieve en zachte knuffelkonijnen van Happy Horse! Al 16 jaar verkopen wij deze bestsellers! Vaak komen ouders een tweede exemplaar kopen, omdat het knuffelkonijn vaak de lievelingsknuffel wordt en het kindje niet meer kan slapen zonder zijn lieve konijnenvriendje! 

 

Laat in de reacties (hieronder of op Facebook) weten welke aanstaande mama, oma, peettante, papa, opa & andere aankomende gelukkige deze blog zal helpen bij het kopen van een babycadeautje! 

P.S. Wij snappen het ook best als je dit zachte knuffelkonijn stiekem gewoon voor jezelf wilt hoor! ;)


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Berdien
een jaar geleden

Deze oma wil twee konijnen in de mint kleur bestellen.... Voor Liam