Home » Blog » Pand7 | Outfit of the week #4

Pand7 | Outfit of the week #4

Gepubliceerd op 15 oktober 2018 19:55

''GIF'1 outfit of the week #4''

Week 4 van de 'outfit of the week' rubriek! Het was weer een superleuk weekend! Afgelopen vrijdag hadden we de PAND7 klantenavond, een super gezellige, drukke en geslaagde avond! De *ZUSSS* goodiebags zijn de deur uitgevlogen!

 

Deze week gaat onze blog over onze winterjassen, want ja.. je geloof het misschien niet met dit weer, maar wij hebben al heel veel leuke winterjassen binnen! We hebben ervoor gekozen om deze week te bloggen over de (nep)bontjasjes van Rut & Circle en het Deense merk B-Youngh

''Hip, trendy, aaibaar & lekker warm'' 

Deze winter zie je veel vachtjes en prints. Wij hebben deze twee pareltjes ingekocht, nét even anders dan anders daar houden wij van! Mooie kwaliteit, hip, trendy, aaibaar & lekker warm. 

 

Wat wij ook leuk aan deze jassen vinden is de prijs kwaliteit verhouding. Het korte model van B-Young kost € 129,95 & het half lange model van Rut & Circle € 99,95.

''Outfit of the week #4''

''Terug van weggeweest!''

De hippe bontjasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest! Hoe meer printjes, hoe beter! Dan krijg je toch helemaal zin in de winter? De lange, zware bontjassen zijn verleden tijd en maken plaats voor de korte hippe modelletjes. Dit zijn fijne jasjes om te combineren door ze overal makkelijk overheen te gooien. Daarnaast is een heel groot voordeel aan deze jasjes dat ze van imitatie bont gemaakt zijn.

 

Dit betekent niet alleen dat de jasjes diervriendelijk zijn, maar ook veel goedkoper! Een win-win situatie dus! Wij zijn fan & kunnen niet wachten om deze heerlijke jasjes te dragen tijdens de koude herfst- en winter dagen! Op de hoogte blijven van alle nieuwe winterjassen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.