Home » Blog » Pand7 | Outfit of the week #1

Pand7 | Outfit of the week #1

Gepubliceerd op 24 september 2018 20:00

''GIF outfit of the week #1''

Hallo maandag! De eerste dag van de week is toch altijd een beetje een 'blegh' dag. Je hebt net een gezellig weekend achter de rug en nu moet je weer in 'het gareel' om de meestal volgepropte week weer door te komen. Ja, wij weten er alles van. Maar de maandag moét toch gewoon veel leuker kunnen zijn? 

 

Precies! En daarom starten wij vanaf deze week met onze nieuwe rubriek 'outfit of the week'. Elke maandag zetten wij een van onze favoriete PAND7 outfits in de schijnwerpers. We bespreken alle bijbehorende trends en onze favoriete merken. 

 

Al enthousiast? Wij ook! Laten we snel starten met onze eerste outfit. Deze herfst zul je ze weer veel zien: de prints! En wij zijn er gek op. Deze mooie print blouse is van het Deense merk: Culture. Dit merk kenmerkt zich doordat de afwerking altijd mooi en gedetailleerd is. Zo zijn bij deze blouse de knoopjes van dezelfde stof als de blouse en zijn de schouders afgewerkt met zwart kant. Zó mooi! 

 

''Zhrill ons favoriete jeansmerk''

Deze blouse kun je natuurlijk op meerdere manieren combineren, maar deze week combineren wij hem met een geweldige pantalon van Zhrill. 2 jaar geleden zijn wij verliefd geworden op dit mooie jeansmerk. Wij waren dan ook erg enthousiast toen we te horen kregen dat Zhrill vanaf dit najaar ook pantalons aan hun collectie ging toevoegen. En ja hoor! De eerste pantalons zijn binnen en wat vallen ze mooi! Heel comfortabel door de stretch in de broek, maar met een rijke uitstraling door de luxe stof. Een échte musthave wat ons betreft! 

 

''De mouwlengte maakt dit vest uniek''

En last but not least! In het najaar kunnen de warme gebreide vesten natuurlijk niet ontbreken. Dit mooie army vest van La Garconne maakt de look helemaal af. De lengte is perfect én erg leuk: de mouwlengte is driekwart. Wat een extra leuk effect geeft voor de zichtbaarheid van de mouwen van de blouse. Combineer deze outfit met een sportieve sneaker of stijlvol met een mooi laarsje. Je bent klaar voor de herfst!

 

En maakt dit je maandag al leuker? Laat in een reactie (hieronder of op Facebook) weten of jij ook zo blij wordt van onze wekelijkse outfits! Wij kijken nu al uit naar volgende week maandag!

''Afbeelding outfit of the week #1''


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Lenneke
een jaar geleden

Super leuk die set!